Meer dan een administratie- en advieskantoor

Onze missie is geslaagd als u met een gerust hart al uw energie kunt steken in uw onderneming. Admission helpt bedrijven met hun financiële administratie en belastingaangiftes. Uitgangspunt is daarbij al 30 jaar onveranderd dat samen ondernemen leuker is en tot betere resultaten leidt. Daarom mag u van ons naast expertise op het gebied van administraties en fiscale zaken een ondernemersgeest verwachten die met u meedenkt.

Voor deze professionele verwerking kennen we ook all-in maandtarieven, uitgaande van gemiddelde zakenvolumes:

Uw eenmanszaak/VOF maandelijks € 100 – €125 ex BTW.
Uw BV maandelijks €150 – €200 ex BTW.

Wij verzorgen Aangiftes Vennootschapsbelasting Loonadministraties Bedrijfseconomisch advies Financiële Administraties Opstelling jaarrekeningen Aangiftes BTW Fiscaal advies Aangiftes IB voor ondernemers

Kennis maken

Admission wil als administratiekantoor uw administratie niet alleen goed regelen, maar zorgen dat u er in alle mogelijke opzichten beter van wordt. Ieder bedrijf heeft andere wensen, zorgen en ambities. Daar stemmen wij onze dienstverlening op af en dat begint met een goed gesprek. 

Naar contactformulier

Admission verzorgt bedrijfsadministraties door heel Nederland vanuit Oldenzaal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Meer kennis bij Admission
, ,

Google geeft u geen zekerheid. Kies voor gemak, kennis en kunde

Wie behartigt uw belangen bij vragen van de belastingdienst, het maken van een businessplan, hypotheekprognoses of cash planningen?
Zorgeloos overstappen naar Admission
, ,

Zonder zorgen overstappen naar Admission

Heeft u behoefte aan meer advies of ondersteuning, maar ziet u op tegen overstappen? Dan helpen wij u daar graag mee, elk moment van het jaar.
Bespaar door een betere administratie bij Admission
, ,

Zo verdient u geld met uw administratie

Uit een onafhankelijk onderzoek van Myler bleek dat ZZP’ers gemiddeld 7 uur per maand (84 uur per jaar) aan hun administratie besteden.
Top 10 misvattingen en valkuilen bij de administratie
, ,

Administratie: top 10 misvattingen en valkuilen

Bekijk de top 10 misvattingen over het uitbesteden van een administratie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw opvattingen of administratie eens te toetsen.