Gevestigd in Huizen en Oldenzaal

Administratie en Boekhouding

Uw eenmanszaak/VOF maandelijks vanaf € 125 excl. BTW. 
Uw BV maandelijks vanaf € 175 excl. BTW.

Overstappen naar ons kantoor ? Dit is altijd kosteloos mogelijk ook gedurende het jaar.

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Daarom investeren wij graag in het leren kennen van uw bedrijfsvoering en het leren kennen van uw wensen, zorgen en ambities. Dit stelt ons in staat om u goed te adviseren en ondersteunen in uw administratie en boekhouding. En dat betaalt zich altijd ruimschoots terug.

Maatwerk is de standaard

Betrouwbaar en prettig samenwerken vinden wij heel belangrijk. Dat betekent dat elke samenwerking in feite maatwerk is. U kunt de gehele administratie bij ons onderbrengen en wij doen ook uw aangiftes. Wij halen administraties waar nodig op of bespreken of organiseren een uitwisseling via e-mail.

Betrouwbaar en bekwaam

In ruim 30 jaar tijd hebben wij een zeer ruime ervaring opgebouwd in het verzorgen van de administratie en boekhouding van bijvoorbeeld bedrijven in consultancy, management en bedrijfsvoering, dienstverlening ten behoeve van de zorg, de schoonmaakbranche, ICT en andere zakelijke dienstverleners.

Belt u gerust voor meer referenties of een gratis intake.

Referentie
“Ruim vijf jaar werken wij samen met Admission. Kernwoorden om Admission te omschrijven zijn: professioneel, zorgvuldig, betrouwbaar en persoonlijk. Ze werken uiterst zorgvuldig en denken verder dan alleen de aangiftes. Ze weten goed de combinatie te maken van persoonlijk contact en financiën. Ze geven advies op maat en leggen alles in begrijpelijke taal uit. Voor iedereen die op zoek is naar een administratiebureau raad ik Admission zeker aan!” Otto van Steennis, www.kliksucces.nl

Financiële administraties

Voor het uitbesteden van uw financiële administratie bent u bij Admission aan het juiste adres. Wij bieden u een persoonlijke service en maatwerk afspraken aan ​voor uw gehele administratie of alleen dat deel dat u wilt uitbesteden​. Onze ambitie is altijd om zowel de kwaliteit van uw administratie als de efficiency van vastlegging te verbeteren​​​: sneller waar mogelijk, vakkundiger waar noodzakelijk.​ ​​Dat is het voordeel van het inschakelen van Admission en zo verdient u geld aan het uitbesteden van uw administratie.

Meer over onze diensten en financiële administraties

Salarisadministratie

Uw salariszaken moeten uiteraard goed zijn geregeld. Tijdige en correcte uitbetaling alleen kan al snel behoorlijk wat tijd kosten. Admission verzorgt onder andere loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. En als u het gemakkelijk vindt, kunnen wij u ook een bankbestand aanleveren voor uitbetaling van uw netto salarissen. U bepaalt.

Meer over onze diensten en salarisadministraties.

Admission administratie & advies b.v.

Tevens h.o.d.n. Adminservice

Oost-Nederland

Meeuwenstraat 24
7574 BP Oldenzaal

West-Nederland

Wikke 22
1273 BV Huizen

Contact

M 06-532 174 14
Contactformulier
KvK: 32119724