Gevestigd in Huizen en Oldenzaal

Coaching / Advies

Als ondernemer is het belangrijk om een strategie te bepalen. Dat is uw houvast voor de toekomst en zorgt voor een rode draad in u bedrijf. U stuurt bij waar nodig, maar u weet welke richting het bedrijf heen moet. De financiële gegevens/resultaten zijn hiervoor een belangrijk instrument.

De boekhouding levert u deze “stuur-informatie” op. Admission levert u niet alleen cijfers van de boekhouding. Wij laten u ook zien hoe de cijfers geïnterpreteerd kunnen/moeten worden. Aan de hand van deze informatie kunt u een gerichter en realistischere strategie/doel bepalen.

Wij houden het niet alleen bij de cijfers. Het is ons doel om u terzijde te staan. U kent alle ins en outs van uw bedrijf. Wij van de cijfers op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Door deze informatie samen te voegen maakt het u makkelijker uw strategie te bepalen.

Om met de (van vroeger nog bekende) Willem van Kooten te spreken: de vier T’s” geven we aan wat de kritische succesfactoren zijn.

* Talent: Noodzakelijk om iets te bereiken en spreekt eigenlijk wel voor zich. Evenzeer is kennis op veel terreinen nodig. Dat is te vergaren. Coaching is een manier om snel de juiste kennis op te doen buiten de terreinen waar de ondernemer zelf al specialist is.

* Toewijding: Uit zich in verschillende vormen. Het gaat om de passie voor het werk als ondernemer, dat zich vertaalt in betrokkenheid bij de belangen van de klant, werkelijke service-gerichtheid en de bereidheid om heel veel te doen voor het gestelde ondernemersdoel. Dit geldt dan overigens niet minder voor de evt. partner van de ondernemer.

* Tijgeren: Steeds maar doorgaan. Steeds maar weer met niet aflatende energie en groot incasseringsvermogen naar het gestelde doel toewerken. Van vroeg tot laat. Tegenslagen zullen er altijd zijn. Leer om deze te incasseren en niet op te geven, maar wel verstandige nieuwe manieren te zoeken om er wel te komen.

* Timing: de juiste beslissingen op het juiste moment. Klinkt logisch, maar is in de praktijk niet altijd even eenvoudig. Organisatie, planning en communicatie zijn hier sleutelwoorden. De presentatie van de onderneming moet daarbij v.w.b. alle onderdelen in balans zijn. Is bijv. de marketing goed, maar klopt de uitstraling van het bedrijfspand niet, besteed daar dan vooral eerst aandacht aan. Timing ook van gekozen organisatievorm, en niet in de laatste plaats timing van kasstromen.

Hij spreekt hier ware woorden t.b.v. de ondernemer: Ze bewijzen zich dagelijks opnieuw.

Talent is aangeboren. Met de overige T’s kan de juiste partner u verder helpen.

U kunt contact met ons opnemen via het webformulier.

Admission administratie & advies b.v.

Tevens h.o.d.n. Adminservice

Oost-Nederland

Meeuwenstraat 24
7574 BP Oldenzaal

West-Nederland

Wikke 22
1273 BV Huizen

Contact

M 06-532 174 14
Contactformulier
KvK: 32119724