Routebeschrijving

Admission is goed bereikbaar. Hier vindt u de beschrijving van de route naar Admission in Vianen vanaf alle mogelijke kanten. U kunt vrij parkeren op 50 meter afstand van ons kantoor.

Naar Admission vanuit Amsterdam:

Neem vanaf de A2 de afslag Vianen ter hoogte van de brug over de Lek. Onderaan de afslag links en daarna rechtdoor via de Prins Bernhardstraat (aan uw linkerhand ziet u Motel van der Valk). Bij de 2e rotonde links, de Aime Bonnastraat in. Bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor, de Kanaalweg op. U hoeft de brug dus niet over. Na 500 m ziet u aan uw rechterhand een groot parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren.

Aan het eind van de Kanaalweg is de kruising met de Langendijk. U vindt ons op nr. 60 aan de rechterkant, net over het bruggetje.

Naar Admission vanuit ‘t Gooi of Amersfoort:

Vanuit ’t Gooi volgt u de A27 richting Utrecht. Vanuit Amersfoort eerst de A28 richting Utrecht en daarna de A27 richting Breda. Voorbij Houten neemt u, net over de brug, de afslag Vianen. Onderaan de afslag gaat u rechts, de Hagenweg op. Bij de stoplichten rechtdoor en daarna met de scherpe bocht mee naar rechts. Dan bij de rotonde linksaf de brug over het Merwede kanaal over. Direct na de brug naar rechts, de Kanaalweg op.

Aan het eind van de Kanaalweg is de kruising met de Langendijk. U vindt ons op nr. 60 aan de rechterkant, net over het bruggetje.

Naar Admission vanuit zuidelijke richting via de A2:

Neem de afslag Vianen. Onderaan de afslag rechtsaf (Prins Bernhardstraat). Volg daarna de beschrijving komend vanuit Amsterdam.

Naar Admission vanuit zuidelijke richting via de A27:

Neem de afslag Vianen. Onderaan de afslag rechtsaf (Hagenweg). Volg daarna de beschrijving komend vanuit ’t Gooi.