Gevestigd in Huizen en Oldenzaal

Financiële administratie

Uw eenmanszaak/VOF maandelijks vanaf € 125 excl. BTW. 
Uw BV maandelijks vanaf € 175 excl. BTW.

Overstappen naar ons kantoor ? Dit is altijd kosteloos mogelijk ook gedurende het jaar.

Een goede basis

Elke onderneming heeft de wettelijke verplichting om een solide boekhouding te voeren en periodiek -bijvoorbeeld voor BTW en loonheffing- aangifte doen. Een goede financiële administratie is eveneens essentieel voor een goede aansturing van uw bedrijf. Pas als de cijfers bekend zijn en betrouwbaar, kan de optimalisatie beginnen. Drie redenen om voldoende belang te hechten aan de totstandkoming van de commerciële (en de fiscale) cijfers. Het is één van de kritische succesfactoren voor het welslagen van uw onderneming, zo is uit onderzoek gebleken. Door onze pro-actieve houding kunnen we tijdig inspelen op wijzigingen in regelgeving, valkuilen omzeilen en loopt u nooit achter op de feiten. Zo heeft u minder zorgen en meer tijd voor andere zaken.

Meer inzicht, betere beslissingen

Admission stelt zich al 30 jaar op als een partner in het voeren van financiële administraties. We begeleiden u volledig bij de opstelling van alle cijfers voor intern gebruik, jaarrekeningen en aangiftes. Ook kunnen wij u op grond dan de financiële gegevens bedrijfseconomisch en fiscaal advies geven. Dat komt uw besluitvorming ten goede.

Inzichtelijk en creatief

Admission helpt u graag met het opzetten van een goede administratie, inclusief de eventuele inrichting van software. Heeft u al een administratie, dan bekijken we alleen of we nog ergens tijdwinst kunnen behalen of de kwaliteit kunnen verbeteren. De veilige opslag en bewerking van gegevens is uiteraard extreem belangrijk. Wij adviseren u graag in veilige werkwijzes. Voor externe belanghebbenden is het niet altijd duidelijk hoe gegevens tot stand zijn gekomen. Admission zorgt ervoor dat u de details niet hoeft te kennen, maar de cijfers wel inzichtelijk zijn. En helder in de presentaties.

Onze diensten samengevat

  • Loonadministraties
  • Aangiftes Vennootschapsbelasting
  • Bedrijfseconomisch advies
  • Financiële administraties
  • Opstelling jaarrekening
  • Inkomstenbelasting aangiftes voor ondernemers
  • Aangiftes BTW
  • Fiscaal advies

Meer informatie of vragen?

Neemt u gerust contact met ons op via het webformulier.

Admission administratie & advies b.v.

Tevens h.o.d.n. Adminservice

Oost-Nederland

Meeuwenstraat 24
7574 BP Oldenzaal

West-Nederland

Wikke 22
1273 BV Huizen

Contact

M 06-532 174 14
Contactformulier
KvK: 32119724